2025
Maak Valentijnsdag dit jaar onvergetelijk met een avond vol liefde, lekker eten, en dans!
Wij serveren onze menu vanaf vrijdagavond 14/2 tot zondagavond 16/2
Bij elke gang zal je moeten kiezen…
maar weet: elke keuze brengt je dichter bij de smaak van ware liefde.
Voorgerecht
Frisse springroll van kreeft met suikersla, pomelo, groene curry,
skyrdressing met kokos.
skyrdressing met kokos.
Traaggegaarde gelakte kalfswang met een duxelle van paddenstoelen,
pastinaak en portstroop.
pastinaak en portstroop.
Hoofdgerecht
Op het vel gebakken Ijslandse skrei met geprakte bloemkoolaardappelen,
gebrande ui en gemonteerde garnaaljus.
gebrande ui en gemonteerde garnaaljus.
In bruisende boter gebakken duroc iberico haasje met groene asperge,
gepofte honingtomaat en gnocchi in salieboter.
gepofte honingtomaat en gnocchi in salieboter.
Nagerecht
Dame blanche.
Tompoes met witte chocolade, roze kasrabarber en framboos
afgewerkt met witte roos.
afgewerkt met witte roos.
en dit aan de prijs van 69€ per persoon.