Neem een kijkje in onze

Menukaart
Reserveer

Neem een kijkje in onze

Menukaart
Reserveer
Image
Weekmenu
Als voorgerecht krijgt u smeus gebracht op hedendaagse wijze of bonbon van gerookte eend. 
Hoofdgerecht kiest u tussen witloof uit de oven of roggenvleugel.
Als dessert bieden wij u tartelette met ganache van donkere bittere chocolade.
De volledige omschrijving van de gerechten kan u hieronder terugvinden.
3-gangen41€
3-gangen menu met voorgerecht, hoofd- en nagerecht.
4-gangen54€
4-gangen menu met voorgerecht, tussengerecht, hoofd- en nagerecht.
Supplement kaas4€
Voorgerechten
Garnaalkroketjes.

Garnaalkroketjes, schuimcocktailsaus, citrus en gefrituurde peterselie.

Smeus gebracht op hedendaagse wijze.

Smeus gebracht op hedendaagse wijze: polderpatatjes, grijze garnaal, karnemelk, bieslook, avruga kaviaar en traag gegaard kwartelei.

Bonbon van gerookte eend.

Bonbon van gerookte eend met mandarijn, opgelegde rode kool, crunch van walnoot, chiboust, merlot azijn en afgewerkt met olie van vlierbloesem.

Dagsoep.

Verse dagsoep met garnituur van het moment.

Gegrilde brioche.

Gegrilde brioche met compote van Boskoop appel, ganzenlever en walnoot.

Gegratineerde oesters.
Gegratineerde oesters met oosterse hollandaise afgewerkt met komkommer en borage.
Creusen.

Creusen op ijs met oesterbrood, gemarineerde sjalot en citroen.

Halve kreeft.

Baby halve kreeft belle-vue “klassiek” met kropsla, mimosa van ei, tomaat, cocktail en mayonaise.

Kreeft à l’armoricaine.

Baby halve kreeft à l’armoricaine.

Salade van frisse zwarte quinoa (vegetarisch).

Salade van frisse zwarte quinoa met Neus olijfolie, gekonfijte butternut, krokant gerookte wortel, crunch van gebrande pecannoot en postelein.

 
Mosselen
Mosselen natuur.
Mosselen met witte wijn.
Mosselen met look.
Mosselen medina (zuiders gebracht).
Hoofdgerechten
Filet pur.

Filet pur met tomatensalade en frietjes. (champignonsaus, pepersaus, bearnaise).

Witloof uit de oven.

Witloof uit de oven l’Histoire: gekonfijt mini witloof, San Daniele ham, mousseline van aardappel en crunch en schuim van XO kaas.

Tartaar van witblauw rund.

Tartaar van witblauw rund, klassiek gebracht, met suikersla, pommes pont neuf en verse mayonaise.

Sliptong met puree.

Sliptong met puree, tomaat en groene kruiden afgewerkt met duglérésaus saus

Pladijs met vorkgeplette aardappeltjes.

Pladijs met vorkgeplette aardappeltjes, karnemelk en remouladesaus.

Kraakverse roggenvleugel.

Kraakverse roggenvleugel met Roseval aardappel, gepofte kapperappel, groene kruiden, zure room en bruine gezouten botersaus.

Zeetong meunière.

Zeetong meunière met kropsla, tomaten, vork- geplette aardappel en verse tartaarsaus.

Bouillabaisse van noordzeevis.
Bouillabaisse van noordzeevis met groenten, saffraan aardappel, rouille en toast.
Kreeft belle-vue.

Baby kreeft belle-vue met kropsla, eimimosa, tomaat cocktail, mayonaise en aardappelsalade.

Kreeft à l’armoricaine..

Baby kreeft à l’armoricaine.

Pasta met gamba’s.

Pasta gamba’s met courget & tomaat basilicum.

Ravioli van spinazie (vegetarisch).

Ravioli van spinazie met ricotta kaas, paddestoelen en walnoten.

Lasagne van portobello (vegetarisch).

Lasagne van portobello champignon, met witloof, amandelnoot, kokos, gepofte spelt en miso.

Nagerechten
Tartelette met ganache.

Tartelette met ganache van donkere bittere chocolade, structuren van framboos en lemon cress.

Dame blanche.
Artisanaal vanille-ijs met warme chocoladesaus.
Smeuïge café glacé.

Smeuïge café glacé met espressoschuim en bresilienne.

Moelleux van chocolade.

Moelleux van bittere chocolade, garnituur van het moment en vanille-ijs.

Kazen.

Assortiment fijne Franse kazen, compote van rode ui en briochebrood.

Sabayon.
Sabayon van rode vruchten en citrus.
Vegan rijstpap (vegetarisch).

Vegan rijstpap lichtgerookt met kokos, limoen en amandel.

Homemade vegan tartelette.

Homemade vegan tartelette op basis van haver met bosvruchten, vijg, oude balsamico en basilicum cress.

Kinderkaart
Tomatensoep met balletjes.
Kaaskroketje.
Garnaalroketje.
Curryworst met sla en frietjes.
Fishsticks met sla en frietjes.
Kinderspaghetti met bolognesesaus.
Kinder chocomousse.
Kinderijsje.

Allergenen

Glutenvrij en lactosevrij , vegetarisch of veganistisch eten is bij ons geen probleem.

Heeft u een allergie voor bijvoorbeeld gluten, lactose, noten, schaal of schelpdieren, vertel het ons. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, en kunnen u informeren. Vermeld bij reserveren uw speciale wensen zodat wij hierop beter kunnen inspelen.