Neem een kijkje in onze

Menukaart
Reserveer

Neem een kijkje in onze

Menukaart
Reserveer
Image
Weekmenu
Als voorgerecht krijgt u traaggegaard kalf of graved lax. 
Hoofdgerecht kiest u tussen gegrilde makreel of huisgerookte Brasvar filet. 
Als dessert bieden wij u een white Russian.
De volledige omschrijving van de gerechten kan u hieronder terugvinden.
3-gangen41€
3-gangen menu met voorgerecht, hoofd- en nagerecht.
4-gangen54€
4-gangen menu met voorgerecht, tussengerecht, hoofd- en nagerecht.
Supplement kaas4€
Voorgerechten
Garnaalkroketjes.

Garnaalkroketjes, schuimcocktailsaus, citrus en gefrituurde peterselie.

Traaggegaard kalf .

Traaggegaard kalf met tonijn en fijne groenten.

Gravad lax.

Gravad lax met zuurdesem toast, zure room en rode biet.

Dagsoep.

Verse dagsoep met garnituur van het moment.

Huisgerookte oosterschelde paling.
Huisgerookte oosterschelde paling met ganache en ravioli van ganzenlever, rode biet en amandel.
Petit-gris de Namur.
Petit-gris de Namur met paddenstoel en frisse groene kruiden afgewerkt met verse truffel.
Gegratineerde oesters.
Gegratineerde oesters met oosterse hollandaise afgewerkt met komkommer en borage.
Creusen.

Creusen op ijs met oesterbrood, gemarineerde sjalot en citroen.

Halve kreeft.

Halve kreeft belle-vue “klassiek” met kropsla, mimosa van ei, tomaat, cocktail en mayonaise.

Kreeft à l’armoricaine.

Halve kreeft à l’armoricaine.

Carpaccio van tomaat (vegetarisch).

Carpaccio van verschillende tomaten, burrata en ijs van olijfolie en rode basilicum.

 
 
Mosselen
Mosselen natuur.
Mosselen met witte wijn.
Mosselen met look.
Mosselen met witbier, tomaten, basilicum.
Hoofdgerechten
Filet pur.

Filet pur met witloof salade en frietjes. (champignonsaus, pepersaus, bearnaise).

Kalfs T-bone (500gr).
Kalfs T-bone (500gr) met jacket potato, gebrande jonge venkel en chimichurri.
Gegrilde hamachi makreel.

Gegrilde hamachi makreel met lasagne van spinazie crème en amandel pesto.

.
Tartaar van witblauw rund.

Tartaar van witblauw rund, klassiek gebracht, met suikersla, pommes pont neuf en verse mayonaise.

Huisgerookte Brasvar varkensfilet.

Huisgerookte Brasvar varkensfilet met peulgroenten, gratin aardappelen en jus blanc.

Zeetong meunière.

Zeetong meunière met kropsla, tomaten, vork- geplette aardappel en verse tartaarsaus.

Bouillabaisse van noordzeevis.
Bouillabaisse van noordzeevis met gegrilde groenten, saffraan aardappel, rouille en toast.
Tonijn niçoise.
Tonijn niçoise met verse geelvintonijn,  aardappelen,  groene boontjes, coeur de boeuf tomaat, ansjovis en Neus olijfolie.
Kreeft belle-vue.

Kreeft belle-vue met kropsla, eimimosa, tomaat cocktail, mayonaise en aardappelsalade.

Kreeft à l’armoricaine..

Kreeft à l’armoricaine.

Gambas à la plancha..

Gambas à la plancha.

Chili sin carne (vegetarisch).

Chili sin carne met zure room en vers naanbrood.

Nagerechten
Dame blanche.
Artisanaal vanille-ijs met warme chocoladesaus.
White Russian.

White Russian: mokka-ijs, slagroom, zwarte chocolade, koffiekaramel, likeur.

Kazen.

Assortiment fijne Franse kazen, compote van rode ui en briochebrood.

Sabayon.

A la minute geklopte sabayon van kriekenbier, rode vruchten en ijs (citroensorbet).

Moelleux van chocolade.

Moelleux van bittere chocolade, garnituur van het moment en vanille-ijs.

Vegan rijstpap (vegetarisch).

Vegan rijstpap lichtgerookt met kokos, limoen en amandel.

Kinderkaart
Tomatensoep met balletjes.
Kaaskroketje.
Garnaalroketje.
Curryworst met sla en frietjes.
Fishsticks met sla en frietjes.
Kinderspaghetti met bolognesesaus.
Kinder chocomousse.
Kinderijsje.

Allergenen

Glutenvrij en lactosevrij , vegetarisch of veganistisch eten is bij ons geen probleem.

Heeft u een allergie voor bijvoorbeeld gluten, lactose, noten, schaal of schelpdieren, vertel het ons. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, en kunnen u informeren. Vermeld bij reserveren uw speciale wensen zodat wij hierop beter kunnen inspelen.