Neem een kijkje in onze

Menukaart
Reserveer

Neem een kijkje in onze

Menukaart
Reserveer
Image
Weekmenu
Als voorgerecht krijgt u Coquilles met bloemkool of de licht gerookte kwartel.
Hoofdgerecht kiest u tussen gelakte eendenborst of de tongrolletjes dugléré.
Als dessert bieden wij u aardbeien uit Hoogstraten aan.
De volledige omschrijving van de gerechten kan u hieronder terugvinden.
3-gangen41€
3-gangen menu met voorgerecht, hoofd- en nagerecht.
4-gangen54€
4-gangen menu met voorgerecht, tussengerecht, hoofd- en nagerecht.
Supplement kaas4€
Voorgerechten
Garnaalkroketjes.

Garnaalkroketjes, schuimcocktailsaus, citrus en gefrituurde peterselie.

Coquilles.
Coquilles met bloemkool, limoen en pompernikkel.
Gegratineerde oesters.
Gegratineerde oesters met oosterse hollandaise afgewerkt met komkommer en borage.
Licht gerookte kwartel.

Licht gerookte kwartel, krokant boutje, butternut met groene erwten en ponzu.

Traag gegaarde kalfslende.
Fideua met chistorra, traag gegaarde kalfslende, gebrande artisjok en erwtencrème met frisse munt.
Halve kreeft.

Halve kreeft belle-vue “klassiek” met kropsla, mimosa van ei, tomaat, cocktail en mayonaise.

Halve kreeft gegrild.

Halve kreeft gegrild met gesmoorde groenten, basilicum, chili en coulis van tomaat.

Creusen.

Creusen op ijs met oesterbrood, gemarineerde sjalot en citroen.

Dagsoep.

Verse dagsoep met garnituur van het moment.

Carpaccio van tomaat (vegetarisch).

Carpaccio van verschillende tomaten, burrata en ijs van olijfolie en rode basilicum.

 
 
Mosselen
Mosselen natuur.
Mosselen met witte wijn.
Mosselen met look.
Mosselen met witbier, tomaten, basilicum.
Hoofdgerechten
Filet pur.

Filet pur met witloof salade en frietjes. (champignonsaus, pepersaus, bearnaise).

Zeetong meunière.

Zeetong meunière met kropsla, tomaten, vorkgeplette aardappel en verse tartaarsaus.

Tartaar van witblauw rund.

Tartaar van witblauw rund, klassiek gebracht, met suikersla, pommes pont neuf en verse mayonaise.

Gelakte eendenborst.

Gelakte eendenborst met oosterse groene ‘5spice’ noedels, soja en sinaas.

Tongrolletjes dugléré.

Tongrolletjes dugléré met bimi, bouchot mosseltjes en gepofte amarant.

Gegrilde entrecote Aberdeen black angus.
Gegrilde entrecote Aberdeen black angus (300gr) met frisse spitskool, spicy wedges en compote van tomaten uit onze serre.
Bouillabaisse van noordzeevis.
Bouillabaisse van noordzeevis met gegrilde groenten, saffraan aardappel, rouille en toast.
Chili sin carne (vegetarisch).

Chili sin carne met zure room en vers naanbrood.

Kreeft belle-vue.

Kreeft belle-vue met kropsla, eimimosa, tomaat cocktail, mayonaise en aardappelsalade.

Nagerechten
Dame blanche.
Artisanaal vanille-ijs met warme chocoladesaus.
Aardbeien uit Hoogstraten.

Aardbeien uit Hoogstraten met witte chocolade en munt.

Kazen.

Assortiment fijne Franse kazen, compote van rode ui en briochebrood.

Sabayon.

A la minute geklopte sabayon van kriekenbier, rode vruchten en ijs (citroensorbet).

Moelleux van chocolade.

Moelleux van bittere chocolade, garnituur van het moment en vanille-ijs.

Vegan rijstpap (vegetarisch).

Vegan rijstpap lichtgerookt met kokos, limoen en amandel.

Kinderkaart
Tomatensoep met balletjes.
Kaaskroketje.
Garnaalroketje.
Curryworst met sla en frietjes.
Fishsticks met sla en frietjes.
Kinderspaghetti met bolognesesaus.
Kinder chocomousse.
Kinderijsje.

Allergenen

Glutenvrij en lactosevrij , vegetarisch of veganistisch eten is bij ons geen probleem.

Heeft u een allergie voor bijvoorbeeld gluten, lactose, noten, schaal of schelpdieren, vertel het ons. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, en kunnen u informeren. Vermeld bij reserveren uw speciale wensen zodat wij hierop beter kunnen inspelen.