Pasen 2023

Wij serveren onze paasmenu op
vrijdag 7 april
zaterdag 8 april
zondag 9 april
maandag 10 april
Scroll naar beneden voor meer info
.

Pasen 2023

Wij serveren onze paasmenu op
vrijdag 7 april
zaterdag 8 april
zondag 9 april
maandag 10 april
Scroll naar beneden voor meer info
Image
Amuse 
 
 
Bruschetta van brioche met pistache, pata negra en zure ui.
 
 
Voorgerecht
 
Lauwe kwartel met tartaar van gepekelde asperges, peterseliepesto en schuim van gerookt eigeel.

of
 
Gebrande makreel met spicy komkommernoedels, skyr, ketjapmayo en krokant van furikake.
 
 
Hoofdgerecht
 
Stoofpotje van Texels lamsbout met bonte groentemix, risottokroketjes en crème van zwarte knoflook.

of
 
Gepocheerde tongschar met grijze garnaal, karnemelkstoemp, broccolini en jus van beurre noisette.
 
 
 
Nagerecht
 
Millefeuille met luchtige vanille mascarpone, homemade advocaat en tonkaboon.
 
 
 
Bij de koffie

Assortiment pralines van Antwerps chocolatier Jisk
 
 

Wij serveren onze paasmenu op

vrijdag 7 april 
zaterdag 8 april
zondag 9 april
maandag 10 april 


vr, zat, ma is er ook een beperkte à la carte kaart te verkrijgen.

Contact

l'Histoire bvba
Lispersteenweg 69
2530 Boechout
Tel 03 / 455.92.63
info @ lhistoire . be
BTW BE0 502.681.417
Rek Nr. IBAN BE88 0358 5693 6841
 
 
 
 

Openingsuren van onze keuken

Maandag
20-03-2023
12:00 - 21:00
Dinsdag
21-03-2023
12:00 - 21:00
Woensdag
22-03-2023
Gesloten
Donderdag
23-03-2023
12:00 - 21:00
Vrijdag
24-03-2023
12:00 - 21:00
Zaterdag
25-03-2023
12:00 - 21:00
Zondag
26-03-2023
12:00 - 21:00