
2023
Amuse
Bruschetta van brioche met pistache, pata negra en zure ui.
Voorgerecht
Lauwe kwartel met tartaar van gepekelde asperges, peterseliepesto en schuim van gerookt eigeel.
of
of
Gebrande makreel met spicy komkommernoedels, skyr, ketjapmayo en krokant van furikake.
Hoofdgerecht
Stoofpotje van Texels lamsbout met bonte groentemix, risottokroketjes en crème van zwarte knoflook.
of
of
Gepocheerde tongschar met grijze garnaal, karnemelkstoemp, broccolini en jus van beurre noisette.
Nagerecht
Millefeuille met luchtige vanille mascarpone, homemade advocaat en tonkaboon.
Bij de koffie
Assortiment pralines van Antwerps chocolatier Jisk
Assortiment pralines van Antwerps chocolatier Jisk
Wij serveren onze paasmenu op
vrijdag 7 april
zaterdag 8 april
zondag 9 april
maandag 10 april
zaterdag 8 april
zondag 9 april
maandag 10 april
vr, zat, ma is er ook een beperkte à la carte kaart te verkrijgen.