
15 augustus
Vrijdag 12/8, zaterdag 13/8, zondag 14/8 en maandag 15/8 serveren wij onze moederdagmenu.
Er is tijdens deze dagen ook een beperkte à la carte mogelijk.
3- gangen aan 60€
Amuse
Flan van burrata met gepickelde groene tomaat en zwarte olijf.
Voorgerecht
Tataki van yellowfin tonijn met sesam-wasabi crème, wakame,
krokante nori en sake.
krokante nori en sake.
of
Vitello van traaggegaarde kalfsfilet met zilte kruiden, crème van tonijn,
romanesco en edamameboontjes.
Hoofdgerecht
Messy entrecote van Simmentaler met rozemarijnchips, slahart, zoetzure
Ottogi dressing en crunch van look.
Ottogi dressing en crunch van look.
of
Bouillabaisse zoals het hoort met Pernod, kasteelaardappel, saffraan,
noordzeevis en rouille.
noordzeevis en rouille.
Nagerecht
Tartelette met crèmeux van tijgercitroen, meringue en munt.
of
Dame blanche klassiek.