2021

Eindejaarsmenu
Scroll naar beneden voor meer info

Eindejaarsmenu

Scroll naar beneden voor meer info

2020

Eindejaar
Image
Amuses
 
Huisgerookte zalm met mosterdkaviaar, zuurdesem en dille.
Worstenbrood met lardo di Collonata en tartufata.
 
 
Voorgerechten
 
Carpaccio van licht gepekelde hinde met ijskruid, oude Reypenaer en pistache.

of

Kreeftcocktail met krokant slahart, mayonaise van de corail, mango en kwartelei.

of

Gebakken ganzenlever met zwarte pens, gelei van oude porto, gebrande ui en rozijnencroutons.
 
 
Tussengerecht
 
Bisque van schaaldieren met rouille en looktoast.
 
 
Hoofgerechten
 
Fazant Brabançonne.

of

Hertenfilet met stoverij van savooi, truffelwafel, gebrande vijg, jus van lange peper en calvados.

of

Tarbot op de graat gestoomd met smeuïge polderaardappel, jonge groene bladgroenten en mousseline van vadouvan.
 
 
Nagerechten
 
Dame blanche klassiek gebracht.

of

Assortiment van 3 kazen met garnituur.

of

Kerstbuche met kirsch likeur, amarenakers en bittere chocolade.


Koffie versnaperingen

 koekjes
 chocolade
 cakeje


75€ per persoon

Wij serveren wij onze eindejaarsmenu op

Op kerstavond (24/12) zijn wij enkel geopend vanaf 18 uur.

Op kerstdag (25/12) kan u ’s middags genieten tussen 12 uur en 17 uur en ’s avonds vanaf 18 uur.

Op nieuwjaarsdag kan u ’s middags terecht tussen 12 uur en 17 uur en ’s avonds vanaf 18 uur.

Wij zijn gesloten op woensdagen en uitzonderlijk op zondag 26/12/21 en vrijdag 31/12/21.

Contact

l'Histoire bvba
Lispersteenweg 69
2530 Boechout
Tel 03 / 455.92.63
info @ lhistoire . be
BTW BE0 502.681.417
Rek Nr. IBAN BE88 0358 5693 6841
 
 
 
 

Openingsuren van onze keuken

Maandag
29-11-2021
12:00 - 23:30
Dinsdag
30-11-2021
12:00 - 23:30
Woensdag
01-12-2021
Gesloten
Donderdag
02-12-2021
12:00 - 23:30
Vrijdag
03-12-2021
12:00 - 23:30
Zaterdag
04-12-2021
12:00 - 23:30
Zondag
05-12-2021
12:00 - 23:30