2024
Vooraf
* Plankje vlees met tomatenbruschetta (+16€).
* Oesters 3 of 6 stuks (+14/23€).
* Homemade scampi fritti met sweet chili en koriander (+15€).
* Pulled brisket kroket met piccalilly (+15€).
Voorgerecht
* Tataki van hinde met gebrande pistache, merlot azijn, butternutpompoen en braambes.
of
of
* Lichtgebrande coquilles met mimosa van roseval aardappels en prei, zachtgerookte room en afgetopt met avruga kaviaar.
of
of
* Terrine van eendenlever met bereidingen van vijgen, kruidenbrioche en zwarte koffie.
Hoofdgerecht
* Traaggegaarde fazantenfilet met fine champagne, mini witloof, crèmeux van ganzenlever en amandelkroketjes.
of
of
* Rosé gebraden hertenfilet met fondant aardappelen, wilde paddenstoelen, knolselder en rodewijnsaus.
of
of
* Waterzooi van tarbot met winterse julienne, kasteelaardappel, schuimende beurre blanc met kruiden en grijze garnaal.
Nagerecht
Brownie van witte chocolade met bereidingen van veenbes en gepofte kaneelappeltjes.
of
Yoghurtmousse met kokos, frisse tartaar van mango en homemade granola crunch.
of
of
Yoghurtmousse met kokos, frisse tartaar van mango en homemade granola crunch.
of
Dame blanche.
Voor bij de koffie
Ijspralines en gewone pralines (+13€).
Assortiment van petitfours (13€).
Churros met vanille (10€).
Wij serveren onze eindejaarsmenu
We serveren onze eindejaarskaart vanaf
vrijdagavond 20/12 tot en met zondagavond 5/1.
Donderdag 26/12 tweede kerstdag zijn wij gesloten.
Kerstavond 24/12, kerstdag 25/12 en nieuwjaarsdag 1/1
serveren we enkel de eindejaarsmenu.
Alle andere dagen serveren we ook een a la carte kaart.
Reserveren kan online of telefonisch.
Wij serveren onze drie gangen keuzemenu voor deze periode aan 75€ per persoon.
U kan mits supplement dit menu nog uitbreiden met een voorafje en/of versnapering voor bij de koffie.
Tijdens de feestdagen vragen wij een voorschot van
50€ per persoon.
Dit kan u storten op BE88 0358 5693 6841
vrijdagavond 20/12 tot en met zondagavond 5/1.
Donderdag 26/12 tweede kerstdag zijn wij gesloten.
Kerstavond 24/12, kerstdag 25/12 en nieuwjaarsdag 1/1
serveren we enkel de eindejaarsmenu.
Alle andere dagen serveren we ook een a la carte kaart.
Reserveren kan online of telefonisch.
Wij serveren onze drie gangen keuzemenu voor deze periode aan 75€ per persoon.
U kan mits supplement dit menu nog uitbreiden met een voorafje en/of versnapering voor bij de koffie.
Tijdens de feestdagen vragen wij een voorschot van
50€ per persoon.
Dit kan u storten op BE88 0358 5693 6841