2024

Eindejaarsmenu
Scroll naar beneden voor meer info

Eindejaarsmenu

Scroll naar beneden voor meer info

2024

Eindejaar
Image
Vooraf
 
* Plankje vlees met tomatenbruschetta (+16€).
 
* Oesters 3 of 6 stuks (+14/23€).
 
                
* Homemade scampi fritti met sweet chili en koriander (+15€).
 
* Pulled brisket kroket met piccalilly (+15€).
 
 
 
 
  
Voorgerecht
 
* Tataki van hinde met gebrande pistache, merlot azijn, butternutpompoen en braambes.

of
 
* Lichtgebrande coquilles met mimosa van roseval aardappels en prei, zachtgerookte room en afgetopt met avruga kaviaar.

of
 
* Terrine van eendenlever met bereidingen van vijgen, kruidenbrioche en zwarte koffie.
 
 
Hoofdgerecht
 
* Traaggegaarde fazantenfilet met fine champagne, mini witloof, crèmeux van ganzenlever en amandelkroketjes.

of
 
* Rosé gebraden hertenfilet met fondant aardappelen, wilde paddenstoelen, knolselder en rodewijnsaus.

of
 
* Waterzooi van tarbot met winterse julienne, kasteelaardappel, schuimende beurre blanc met kruiden en grijze garnaal.
 
 
Nagerecht
 
Brownie van witte chocolade met bereidingen van veenbes en gepofte kaneelappeltjes.

of

Yoghurtmousse met kokos, frisse tartaar van mango en homemade granola crunch.

of
 
Dame blanche.
 
 
 
 
 
 
Voor bij de koffie
 
Ijspralines en gewone pralines (+13€).
 
Assortiment van petitfours (13€).
 
Churros met vanille (10€).
 
 

Wij serveren onze eindejaarsmenu

We serveren onze eindejaarskaart vanaf
vrijdagavond 20/12 tot en met zondagavond 5/1.
Donderdag 26/12 tweede kerstdag zijn wij gesloten.
Kerstavond 24/12, kerstdag 25/12 en nieuwjaarsdag 1/1
serveren we enkel de eindejaarsmenu.

Alle andere dagen serveren we ook een a la carte kaart.



Reserveren kan online of telefonisch.
Wij serveren onze drie gangen keuzemenu voor deze periode aan 75€ per persoon.
U kan mits supplement dit menu nog uitbreiden met een voorafje en/of versnapering voor bij de koffie.

Tijdens de feestdagen vragen wij een voorschot van
50€ per persoon.
Dit kan u storten op BE88 0358 5693 6841 


 

Contact

l'Histoire bvba
Lispersteenweg 69
2530 Boechout
Tel 03 / 455.92.63
info @ lhistoire . be
BTW BE0 502.681.417
Rek Nr. IBAN BE88 0358 5693 6841
 
 
 
 

Openingsuren van onze keuken

Maandag
02-12-2024
12:00 - 21:00
Dinsdag
03-12-2024
12:00 - 21:00
Woensdag
04-12-2024
Gesloten
Donderdag
05-12-2024
12:00 - 21:00
Vrijdag
06-12-2024
12:00 - 21:00
Zaterdag
07-12-2024
12:00 - 21:00
Zondag
08-12-2024
12:00 - 21:00