
2023
Voorgerecht
Carpaccio van everzwijn bereid op onze Oklahoma met walnoot, crème van geitenkaas, gebrande vijg en mosterdcress.
Cocktail van krab met bindsla, eimimosa, gepofte honingtomaat en zachte curryschuim.
Boterbrioche met gebakken ganzenlever, kaneelappeltjes, bloedzuring en krokante zwarte pens.
Hoofdgerecht
Rosé gebraden hertenfilet met botergratin, gebrande spruitjes, knolselder, gelei van veenbes en jus van wilde paddenstoelen.
Fazantenfilet fine champagne met gekonfijt witlof, pommes château en crème van ganzenlever.
Gepocheerde grietfilet met geprakte aardappel, julienne groentjes en beurre blanc van truffel.
Nagerecht
Dame blanche klassiek.
Homemade kerstgebak van donkere chocolade met structuren van mandarijn en honeycomb.
Camembert gerookt op onze Oklahoma met soldaatjes van rozijnenbrood en chutney van abrikoos.
Voor bij de koffie (supplement)
Homemade madeleine.
Manonpralines van Leonidas.
Churros met vanillemayonaise.
Menu vegans & veggies
Voorgerecht
Carpaccio van in zoutkorst gegaarde vergeten groenten, taboulécrème, pistache en zuring.
Hoofdgerecht
Smeuïge bulgurrisotto met soja, wilde paddenstoelen en crispy peterseliewortel.
Nagerecht
Gebonden gelei van zwarte kersen, proseccosorbet, jonge basilicum en homemade havergranulaat.
Wij bieden onze menu aan voor 65€pp
Wij bieden onze menu aan voor 65€pp
Wij serveren onze eindejaarsmenu
Wij serveren onze eindejaarsmenu vanaf vrijdag 22/12 tot en met dinsdag 2/1
U kan ook kiezen uit onze beperkte à la carte kaart.
Reserveren kan online of telefonisch.
Tijdens de feestdagen vragen wij een voorschot van
30€ per persoon.
Dit kan u storten op BE88 0358 5693 6841
U kan ook kiezen uit onze beperkte à la carte kaart.
Reserveren kan online of telefonisch.
Tijdens de feestdagen vragen wij een voorschot van
30€ per persoon.
Dit kan u storten op BE88 0358 5693 6841